Wednesday, July 21, 2010

Nuvole Bianche


Ma intrebam candva atat de grav : cum alegem?
Sunt genul de om care nu crede in dragoste la prima vedere. Trebuie intai sa aleg si apoi sa construiesc divinitate din alegerea mea. Imi cladesc iubirile mari alegandu-le dupa criterii mai mult sau mai putin predefinite. Si acum, din atatea incertitudini si zeci de drumuri de urmat, pe care merg? Nu pot astepta semne divine, trebuie sa-mi fac singur calea. Cum aleg si cine-mi spune ce e bun? Cui daruiesc si cine-mi spune "daruieste-i!"? Dintre cate sunt si vor mai fi, care e raspunsul de aur?
Timpul trece, cand si unde ma opresc? Deocamdata pot trai cu intrebarile, dar va trebui sa spun "atat" si atunci, pe cine imbrac in adulatie pentru totdeauna?
Si oare mai stiu s-o fac?
Intre timp, drumurile pe care calc dor sub greutatea pasilor mei si uneori imi pare rau cu adevarat.

8 comments:

  1. "I'm not looking for us
    And neither should you.
    Absolutely gorgeous,
    Then nothing I say is true.
    You won't find yourself
    In these guilty eyes

    'Cause I love anybody who's
    fool enough to believe
    And you're just one of many who
    broke their heart on me
    And so I say I don't love you,
    Though it kills me
    It's a lie that sets you free."
    (James Blunt - Love love love)

    ReplyDelete
  2. tu esti cel care si-a creat imaginea de barbat care alearga dupa 100 de femei, ii plac 1000 si nu e cu nici una; cu toate astea, nu-ti inteleg nemultumirea...
    Chiar ai de unde alege, cu toate astea nu alegi nimic, ci doar te plangi!

    ReplyDelete
  3. :)) =)) bravo anonim, intr-un fel ai dreptate

    ReplyDelete
  4. stii cum e si cu iubirea asta? exact ca o haina, ai atatea dar totusi nu ai cu ce sa te imbraci cand ai un eveniment important. la fel e si la tine...un sfat sincer, daca vrei pe cineva altaturi, alege o pe cea care mereu e cu zambetul pe buze numai cand aude numele tau, cand te vede sau vorbeste cu tine, pe cea care e dispusa sa iti fie alaturi chiar si in momentele neplacute, pe cea care te asculta, iti da sfaturi si nu in ultumul rand cea de care te simti atras, fara asta nu prea rezista ceva ;) so...mult noroc in cautarea linistii si fericirii tale. relaxare si distractie placuta la mare :) !

    ReplyDelete
  5. Lucian, stai linistit incertitudinea ta e mica...de ex eu ma casatoresc in mai putin de o luna si nici nu stiu daca mai vreau. asta da incertitudine. iti dai seama eu pornesc la drum cu ideea divortului :)) ti-am zis asta ca sa vezi ca se poate si mai rau decat atat. deci tu stai super :D. te imbratisez calduros :)

    ReplyDelete
  6. va multumesc ca cititi. orice parere e mai buna decat nici o parere.

    ReplyDelete
  7. pur si simplu ador sa citesc tot ce postezi..dar ador f tare si piesa asta nuvole bianche...te sarut...

    ReplyDelete
  8. ma bucur ca inca scrii...sa nu uiti niciodata sa scrii...eu am uitat....mi s-au pierdut cuvintele magice....sa nu lasi pe nimeni sa te lase gol prin suflet....si sa fii fericit....si iarta....iarta oamenii orbi. ...si sa faci fetitza fericita:)

    ReplyDelete