Wednesday, December 15, 2010

Wonderful life


Maine vad Odyssey unplugged, sambata Mircea Baniciu cu esarfa in dar de sarbatori, in seara de Craciun sunt in Office's la Suceava, a doua zi la Bacau pentru reintalnirea cu corul copilariei mele si de revelion in Budapesta si la Viena. Chestiile astea fac diferenta intre o viata nasola si una misto, avand in vedere ca in rest am o mana paradita cu care nu mai pot munci asa cum trebuie la volumul de munca ce se intrevede in perioada asta, situatia-mi juridica nu i tocmai roz, femeile importante au disparut cu desavarsire din tablou, banii vin si pleaca mai abitir decat starile mele de spirit alternand, sunt o masa de poker fara jetoane. Adica verde si neted, ca linistea din Ajun.

Grija la gropile de sub zapada si...(o spun pentru ca pericolul creste in perioada asta) nu va sinucideti! Nimic nu poate fi mai rau decat dezamagirea ca dincolo nu exista nimic.
Aici ne-ntampina la fiecare ceas o viata minunata!

4 comments:

  1. dar ce-ai patit cu mana si situatia juridica?

    ReplyDelete
  2. ink un accident la kre esti implikt?...:)):D...park aveai o cicatrice la mana dreapta? lasa visele deoparte si ai mai multa grija..:)

    ReplyDelete
  3. si zici ca-ti plac Hurts?

    ReplyDelete
  4. accident da, sau mai degraba intamplare nefericita peste o alta si mai nefericita petrecuta acum ceva timp. iar situatia juridica nu se discuta pe blog:) multumesc de grija:)

    da Oana, totusi cui nu-i plac Hurts?desi tie mai mult pentru felul in care ridica omul spranceana stanga pe primul vers. de asta esti Valerie-Lo.

    ReplyDelete